Quizzen in de kroeg

Een fenomeen dat vanuit Engelse pubs is overgewaaid naar ons land. Eerst voornamelijk in studentensteden, maar inmiddels ontdekken steeds meer horecagelegenheden de kracht van de quiz. En terecht. Een leuke quizavond zorgt voor meer omzet, biedt afwisseling in het aanbod en trekt nieuwe bezoekers aan die uw zaak voor het eerst ontdekken.

Waarom kiezen voor Team Quiz? Wij verstaan de kunst om met onze quizzen goed in te spelen op de ambiance en bezoekers van de locatie. Voor ons staat gezelligheid voorop en dat geldt vrijwel altijd ook voor de aanwezige quizzers. Wij zorgen voor een afwisselende en toegankelijke quiz die voor iedereen leuk, uitdagend en herkenbaar is. Ons voornaamste uitgangspunt: met z’n allen een gezellige avond beleven.

Een Team Quiz op regelmatige basis – bijvoorbeeld één keer per maand – zorgt voor herkenbaarheid. De ervaring leert dat mensen speciaal hun agenda’s blocken om die avond met vrienden of collega’s te gaan quizzen. Onder het mom van: de laatste woensdag van de maand houden we vrij!

Benieuwd naar de mogelijkheden? We horen het graag!

team-quiz horeca
contact